De vakantiewoning is een volledige woning van een kleine 100 m2, midden in het centrum van Katwijk aan Zee en op circa 500 meter loopafstand van het strand. Binnen 200 meter zijn er bakkers en een supermarkt. U kunt vrij parkeren op een eigen terrein op 200 meter loopafstand van de woning.

De woning is een voormalig pakhuis en is in 2014 volledig gerenoveerd en zeer comfortabel ingericht. De woning heeft een eigen ingang. Door de hoogte van het pand is de trap naar de verdieping ietwat steil.

De openslaande terrasdeuren in de woonkamer geven toegang tot het terras van 7x3m en de tuin die op het zuiden gelegen is. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers aan de zuidzijde van het pand hebben elektrische zonwering aan de buitenkant. In de woning is Wifi gratis aanwezig. 

Ook met de fiets kunt u prachtige tochten maken via de duinen naar Scheveningen, Noordwijk of zelfs Zandvoort.In de woning is een boek aanwezig met folders omtrent alle bezienswaardigheden, speeltuinen, musea in Katwijk en omgeving. In de 6 persoons (maximaal aantal) vakantiewoning zijn geen huisdieren toegestaan en de woning is rookvrij.

Katwijk is een familiebadplaats met een beperkt uitgaansleven maar heeft veel natuur, bezienswaardigheden en attractieparken in de omgeving. Ook de steden Leiden (8 km), Den Haag (15 km) en Amsterdam (35 km) zijn goed bereikbaar en bevatten een schat aan cultuur en historische panden.

 Op het Katwijkse strand en in de duinen (beschermd natuurgebied), kunt u rustig wandelen en genieten van de natuur met de frisse zeelucht.